потребителско име:   парола:  

ГАРГА

ГАРГА предоставя реклама в пакети кликове насочени към голям брой уеб сайтове.
Чрез нашата система можете да спестите време и нерви в търсенето на различни рекламодатели или издатели, като за това сме улеснили регистрацията в една обща за двете услуги.
Вие можете да изпълнявайте дейността на рекламодател, като намирате точните уеб сайтове за реклама на вашият продукт. От друга страна можете да изпълнявате дейността на издател, като регистрирате сайта си и посочите възможните полета за реклама.
Предлаганите от нас уеб сайтове за реклама са разделени по категории, като вашата таргет група е ограничена до максимум..

Виж проекта

PICBG

PICBG е българският портал за бързо споделяне на изображения и колекционирането им в албуми.
Системата предлага бързо качване на файлове до 2.5mb без да изисква регистрация, както и възможността за колекциониране на качените изображения в албуми и неограничено споделяне.

Виж проекта

Любимец

Любимец е сайт, който подпомага за откриването на изгубени домашни любимци, с помощта на поставените им чипове от ветеринарните клиники.
Предоставяме база данни в която Вие въвеждате номерата от чиповете на Вашите любимци.
При намерен изгубен любимец се обърнете към най-близката ветеринарна клиника за да прочетат номера от чипа. След това потърсете номера в сайта и в случай, че той присъства в нашата база данни, ще получите име на клиниката в която е регистриран любимеца, както и телефон за връзка.

Виж проекта

2005-2024 Линкос ООД © Всички права запазени